Skjøde står bag et nyt domicil til fragtportalen Shipmondo, der er finalist i hele to kategorier ved E-handelsprisen 2022 senere i maj. Domicilet er blandt andet inspireret af Googles hovedkvarter i Californien og rummer mange spændende detaljer.

Skjøde vækstede på både top- og bundlinjen i 2021. Virksomheden forventer et endnu højere aktivitetsniveau i 2022 med store projekter i blandt andet Odenses Gartnerbyen og i Sporbyen Scandia i Randers.

I løbet af januar og februar har vi hos Skjøde fået hele syv praktikanter med ombord, hvilket betyder, at Skjøde kan byde velkommen til det største praktikanthold nogensinde.

Skjøde og Vinding Gruppen fortsætter det succesfulde samarbejde fra Odenses Gartnerbyen med nyt boligprojekt i Sporbyen Scandia i Randers. Det er efter planen det første af flere projekter for Skjøde i Sporbyen Scandia.

Skjøde har nu afleveret det 11.500 m2 store kontordomicil Cortex Park Vest til PFA. Domicilet er opført efter DGNB-Guld-standarden og med en facade, der trækker tråde til en af Odenses mest ikoniske industribygninger.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice