Frem mod august 2022 opfører Skjøde 108 lejeboliger i Gartnerbyen klos op ad bydelens nye, store park. Der bliver tale om to- og tre-værelseslejligheder i god kvalitet til både det yngre og ældre segment. Vinding Gruppen og Ejendomsselskabet af 1. maj 2021 A/S er bygherrer på projektet.

Har du lyst til som projekteringsleder at sætte dit præg på Odenses nye bydel, Gartnerbyen? Og arbejde med bl.a. bæredygtighed og DGNB-certificering? Vi leder vi efter en projekteringsleder, der har lyst til at være en del af vores spændende projekter.

Skjøde har nu afleveret Professionshøjskolen Absalons nye campusbyggeri Biotek Kalundborg. Byggeriet udmærker sig bl.a. ved specielle facader og et tag, der hælder i to retninger.

Der var høj sol og god stemning, da H. Skjøde Knudsen A/S den 30/8 holdt rejsegilde på opførel-sen af 50 attraktive rækkehuse på Skovgaardsvej i Odense M. Boligerne opfører vi for bygherren Probus Skovgaardsvej A/S.

I forbindelse med sin skolepraktik i 8. klasse har vi netop haft Sofus Haag Borg fra Risingskolen. Han var i fem dages praktik som byggeleder, hvilket bød på alt fra tilbudsopstillinger og varebestillinger på kontoret til tilsyn og byggemøder på byggepladsen. Her kan du møde den unge folkeskoleelev, der fik smag for Excelark, byggebranchen og det gode kollegiale fællesskab på en arbejdsplads.