Vi skaber de rigtige rammer

Sammen kan vi skabe helt nye former for bygningsentrepriser

Byggeri handler om mursten og fliser. Men for os handler det endnu mere om holdninger. Ville vi selv bo eller arbejde her? Kan vi skabe mere og bedre for mindre?

Det spørger vi os selv om, hver gang vi engagerer os i et projekt.

Hos Skjøde sidder fokus på optimal funktion og bæredygtig bygningsøkonomi som en lineal i ryggen.

Vi ser ethvert projekt fra brugerens perspektiv. Vi er ALTID brugernes allierede. Og vi forholder os nøgternt til idéerne bag dit projekt og byggeriets egentlige formål. Derfor vil det centrale for os altid være den pragmatiske løsning. Den billigst mulige drift. Helhedsøkonomien på langt sigt. Det går vi ikke på kompromis med.

I det hele taget er det et kardinalpunkt for os at bygge huse, der kan tåle at stå ude i 100 år. Det er sund fornuft. Og endnu vigtigere – det er sund forretning.

Kloge kvadratmeter

Fantasi og fremsynethed er en regulær ’game changer’. Med det kan man finde oversete kvadratmeter. Udnytte en kvadratmeter to gange. Få oplevelsen af en kvadratmeter mere end det faktiske areal. Og gentænke adgangen til ressourcer på en ny og anden måde. Netop dét er vores styrke.

 

Så hvad er vores løfte?

I virkeligheden er det simpelt:

  • Du får moderne, velfungerende bygninger med minimalt vedligehold.
  • Du sparer store beløb på efterfølgende driftsomkostninger, og tjener flere penge på dine projekter.
  • Du har rygdækning i en veletableret entreprisevirksomhed, der leder og udfører alle projektets faser med sikker hånd – fra den indledende rådgivning til det færdige kvalitetsbyggeri. 
  • Du samarbejder med en usædvanlig entreprenør med evnen til se forbedringer og muligheder, tænke længere og tage lidt af arkitektrollen med: Hvordan indretter vi godt?
  • Du får hudløs ærlig, no-nonsense rådgivning. Vi forholder os nøgternt til idéerne bag projektet og bygningens egentlige formål. Det giver ikke altid den nemmeste proces, men det former det bedst mulige slutprodukt.
  • Det, vi aftaler, bliver overholdt. Vi svigter hverken tillid eller tro.

I øvrigt. Det er vores ambition at være Danmarks mest troværdige bygningsentreprenør. Vi står til enhver tid til ansvar for det arbejde, som vi og vores dygtige samarbejdspartnere udfører.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice