Vi skaber de rigtige rammer

Slutspurten i Odenses grønne bydel, Gartnerbyen, er sat ind, og Skjøde afleverer nu yderligere to byggefelter omfattende i alt over 228 lejeboliger. Dermed er et af Odenses største byudviklingsprojekter nogensinde nået endnu en vigtig milepæl på vejen mod et fuldt udbygget Gartnerbyen i 3. kvartal 2024.

96 lejeboliger med gode udendørsarealer

I byggefelt 2.2 i Gartnerbyens nordvestlige hjørne er 96 lejeboliger fordelt på 4 bygninger og i 3 etager nu blevet afleveret med en ideel placering tæt på dels Gartnerbyens overfladebassin, dels Gartnerparken. Byggeriet er opført i henhold til standarden DGNB-Guld, og bygningerne er opført med saddeltag og facader i lækker træ- og skiferbeklædning. Til lejeboligerne er der desuden blevet etableret et lukket gårdmiljø med fællesterrasse og grønne arealer til børn og andre barnlige sjæle.

132 nye ungdomsboliger i tidligere GASA-bygning
Byggefelt 2.7 består af 126 etværelses og 6 toværelses ungdomsboliger, som alle kommer med eget tekøkken, toilet og bad med lyse overflader. Til ungdomsboligerne er der desuden et fællesrum tilknyttet, der indbyder til sociale aktiviteter med sofaområde, fælleskøkken, bordfodbold og bordtennis til rådighed. Byggeriet har tidligere fungeret som administrationsbygning for GASA, der gennem mange år holdt til på området. Den gamle bygning var fordelt på to etager samt kælder, men har nu fået tilføjet endnu en etage og er opført i henhold til DGNB Sølv.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice