Vi skaber de rigtige rammer

Første spadestik blev taget i september 2022, og nu her, godt og vel et år efter, er lejer for alvor rykket ind i deres topmoderne dyrlægeklinik på Nyvang i Middelfart.

Bag projektet er den fynske dyrlæge Simon Vølund i samarbejde med Mik Holding ApS. Skjøde har været totalentreprenør på projektet.

 

Bedre forhold for ansatte, kunder og de 4-benede

Den nye klinik er blevet fire gange større end den tidligere klinik, der havde beliggenhed på Odensevej i Middelfart. Med en størrelse på 800 m2, i stedet for de tidligere 200 m2, har de nu plads til fire konsultationsrum i stedet for to, som samtidig er blevet fordoblet i størrelsen. Derudover er der etableret adskillige operationsstuer, vandløbebånd samt lokaler til kiropraktik og massage. Personalet kan ligeledes nyde godt af de nye arbejdsforhold, som blandt andet indebærer administrationskontor og personalestue på 1. salen, hvor man finder moderne køkken og kig ud til Lillebælt via gulv til loft vinduer.

I udformningen af bygningen er der taget højde for dyrenes trivsel, allerede fra de kommer ind. Den er nemlig indrettet således, at hunde og katte er adskilt i venterummet, ligesom der er etableret separat ind- og udgang, så dyrene og deres ejere ikke skal igennem venteværelset efter endt konsultation.

 

Ambitiøst projekt med sans for detaljerne

I designet er der også taget højde for de særlige krav til konstruktioner, der kræves i forbindelse med klinikkens CT-skanner og røntgenudstyr.

”Via et rigtigt godt og tæt samarbejde med både bygherre og lejer er vi kommet i mål med et ambitiøst projekt, hvor kvalitet og økonomi hænger sammen, og hvor man som besøgende vil opleve en moderne dyrlægeklinik, hvor der er tænkt over mange små detaljer for en så god helhedsoplevelse som muligt,” siger Allan Arno, COO i Skjøde.

Som eksempel fremhæver han byggeriets høje lofter og store vinduespartier med masser af lysindfald.

 

Suveræn beliggenhed

Den nye dyrlægeklinik ligger godt placeret i Middelfarts hurtigt, voksende erhvervsområde nordøst for Middelfart by, men stadig med tæt tilknytning til byen, motorvej og med synlig placering ud til Nyvang og Bogensevej.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice