Vi skaber de rigtige rammer

Gate Gourmet Danmark vandt i september 2008 de samlede leverancer af mad til SAS' flyafgange fra Kastrup gældende fra 1/5 2009. Dette gav en meget kort tidsperiode til at finde nye, egnede lokaler for så omfattende en produktion. I tæt samarbejde med Gate Gourmet og bygherrerådgiver løste H. Skjøde Knudsen A/S denne opgave med en byggetid på blot 5 måneder, hvor projektering og udførelse skete sideløbende.

Byggeriet omfattede etablering af 5.000 m2 ny produktionsbygning samt renovering og ombygning af 1.200 m2 eksisterende lokaler til velfærds– og kontorlokaler.

Indeholdt i byggeperioden var integrering af Gate Gourmets inventarløsninger, maskiner og kølerum, hvilket krævede en stor koordinering mellem alle parter i processen. Der blev derfor arbejdet med successive delafleveringer af aftalte områder, så Gate Gourmet allerede d. 15. april 2009 kunne køre prøvekørsel af det samlede anlæg.

Udenomsarealer blev etableret med meget store nedsivningsanlæg for regnvand, så der ikke skete afledning heraf til offentligt kloaknet.

Fakta
Enterprisetype Hovedenterprise
Lokalitet Kastrup
Omfang 6.200 m2
Tidsforløb 5 måneder
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice