Vi skaber de rigtige rammer

Beliggenhed
Kvickly i Nyborg (nu SuperBrugsen i Nyborg) har i mange år haft en central placering i Nyborg by som del af bycentret ved Strandvejen/Dronningensvej og Nyborg Slot. Her har butikkens unikke placering været med til at danne rammen om udviklingen af Nyborg by og hele transformationen af Nyborg Havn. 

Omdannelsen
Den gamle Kvicklybutik levede ikke længere op til de nye krav og ønsker til en moderne dagligvarebutik. Derfor er der blandt andet fjernet dele af den gamle butik, så der er kommet flere og tættere p-pladser. Derudover er facaden blevet åbnet op, så der kommer mere naturligt lys ind i butikken via store glaspartier. Som markant ny indgangsportal er rejst et 6,8 m højt tårn, der markerer den nye indgang til den nyindrettede butik. 

Inde i butikken er dele af salgslokalet ombygget til velfærdslokaler og kontor mv. til personalet. Flere afdelinger er blevet shinet op med maling. 

I brødafdelingen er der lavet nye nedhængte lofter, mens der i Frugt & Grønt er etableret lufttæppe og natgardiner. Der er etableret ny ventilation i bygningen med genanvendelse af det eksisterende ventilationsaggregat.

Se timelaps for arbejdet her: 
Kort version: https://vimeo.com/637384124/e0550ea020
Lang version: https://vimeo.com/637383649/8ebb0caf89

FAKTA

Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Nyborg
Omfang 3000 kvm
Tidsforløb 3 måneder

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice