Vi skaber de rigtige rammer

Beliggenhed
Det nye domicil ligger centralt på Hvilehøjvej i Odense SØ med tæt tilslutning til både motorvejen på tværs af Fyn, offentlig transport samt byens mange cykelstier. Og samtidigt frit i området med udsigt til de åbne grønne marker. 

Byggeriet
Domicilet er flot indrettet med indbydende hall i dobbelthøjt rum, der giver en stor rumlighed ved ankomst. Den ene endevæg er prydet med en høj grøn mosvæg, der giver varme til rummet og passer ind til de afdæmpede loungemøbler. Fra hallen er der både adgang til førstesalen, hvor kontorfunktioner er placeret og til lageret samt til den kombinerede kantine og møderum, der praktisk kan opdeles med en let foldevæg. 

Kantinen udmærker sig ved et flot mørkt træbetonloft med synlige spor. Det både medvirker til bedre akustik og giver et levende udtryk i loftet, som spiller godt sammen med det mørke køkken, der afslutter kantinen.

Disponeringen af domicilet er indrettet med tanke på en fremtidig udvidelse, hvor både 2. og 3. etape er indtænkt i disponeringen. Endvidere er der fra start indtænkt og etableret ladestandere til elbiler. 

Fakta

Bygherre Shipmondo
Enterprisetype Projektudvikling og totalentreprise
Omfang 916 m2
Tidsforløb 10 måneder

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice