Vi skaber de rigtige rammer

Beliggenhed
I det attraktive erhvervsområde på Tekniknikvej i Odense S, ligger Fyens Børste- & Kostefabrik. Virksomheden havde brug for mere plads og har nu udvidet til matriklen på nabogrunden hvor der er opført nyt kontordomicil med tilhø-rende store produktionshaller.

Byggeriet
Byggeriet har med sine mørke facadeelementer med fritlagte mørke sten, sammensat med dæmpede vinduesrammer,  en enkel og stram fremtoning. Samtidig har byggeriet et enkelt arktitektonisk udtryk som passer fint ind i virksom-hedens eksisterende bygninger på modsatte side af vejen.  

Administrationsbygningen som er opført i to plan byder i ankomstområdet velkommen med en dobbelthøj hall, hvor grafiske vægfarver dominerer som baggrund for flotte lam-per og den unikke trappe. De grafiske vægflader bruges som bund for udsmykning med børster og koste i flotte kulører. Administrationsbygningen har åbne kontorlandskaber og seperate kontorer på både stueplan  og 1. sal. Div. fællesfaciliteter for både administration og produktion er ligeledes placeret i administrationsbygningen. 

Skabt til produktion
De to store lagerhaller er begge udført i sorte betonelementer og med TT bjælker, der spænder over 30 meter. Begge haller har jævnt fordelte ovenlysvinduer, som ud over lys også sørger for komfortventilation af hallerne. Gulvet i produktionshallerne er Teqton gulve som er lyse, fugefrie, slidstærke, miljøvenlige, støvfaste og med stor belastningsevne. Portene imellem de to haller fungerer også som brandadskillelse. I hallerne er der ligeledes monteret ”hurtigporte” som gør dagligdagen for produktionen både nem og funktionel. På begge produktionshaller er der på østlig side af bebyggelsen etableret teminaler med ramper for lastning og aflastning af lastbiler. Terminalerne er udført med hydraulisk ”næb” som automatisk kan tilpasses enhver lastbil. Ramperne tilpasses derved i højden så  lastbiler er nemme at tømme. Samtidig er der etableret kørevej og belægning rundt om hele bebyggelsen så logistikken fungerer optimalt for produktionen.

Fakta

Bygherre Fyens Børste- & Kostefabrik ApS
Enterprisetype Totalentreprise
Omfang 7.170 m2
Tidsforløb 10 måneder

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice