Vi skaber de rigtige rammer

Et spændende projekt for boligforeningen AB Holmegaarden er her i efteråret blevet afsluttet med aflevering af 40 almennyttige boliger på Remisegade i det centrale Nyborg.

Per 15. september kunne boligforeningens medlemmer således tage de nye boliger i brug, som har en ideel placering tæt på både havn, togstation og Nyborg centrum.

Som udviklingspartner har Skjøde været inde over projektet fra begyndelsen. Projektet er desuden gennemført i en såkaldt delegeret bygherremodel, hvor bygherreansvaret fase er overgået til Skjøde fra den tidlige fase.

”Vi har fra dag ét haft et tæt og konstruktivt samarbejde med AB Holmegaarden, og vi er meget tilfredse med at aflevere et kvalitetsprojekt til tiden til foreningen og dens medlemmer,” siger teknisk direktør i Skjøde, Allan Arno.

40 familieboliger

Boligerne omfatter 40 familieboliger fordelt på 20 toværelseslejligheder og 20 fireværelseslejligheder. Lejlighedernes størrelse varierer fra 65 m2 til 106 m2.

Udvendigt er der i området indarbejdet cykelparkering, affaldshåndtering samt parkeringspladser til boligerne.

Byggeriet fordelt på tre ejendomme er opført med murede facader ud mod vejen med variation til murværket. Bygningerne ind mod gårdrummet fremstår lyse og åbne.

Det samlede areal udgør 3.300 m2.

Læs mere om projektet her.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice