Vi skaber de rigtige rammer
/images/BILLEDER_NY/Nyheder/2022/2022-09-01--skjode-bygger-moderne-dyrlaegeklinik-i-middelfart/Rendering@1400x928.jpg

I løbet af 2023 bliver Middelfart en ny og moderne dyrlægeklinik rigere, når Middelfart Dyreklinik rykker ind i nye bygninger i byens industrikvarter med ambitionen om at etablere en topmoderne klinik.

Bag projektet står den fynske dyrlæge Simon Vølund i samarbejde med Mik Holding ApS. Skjøde er totalentreprenør på projektet.

Markante forbedringer

Den nye klinik bliver fire gange så stor som den nuværende og vokser fra 200 til 800 m2. Samtidig vokser antallet af konsultationsrum fra to til fire, ligesom de gøres dobbelt så store som nu. Der bliver desuden etableret adskillige operationsstuer, vandløbebånd samt lokaler til kiropraktik og massage.

I udformningen af bygningen tages der også højde for dyrenes trivsel ved besøg i den nye klinik. Klinikken er nemlig indrettet således, at hunde og katte vil være adskilt i venterummet, ligesom der vil være separat ind- og udgang, så dyrene og deres ejere ikke skal igennem venteværelset efter endt konsultation. Samtidig tilbydes der gode udearealer til de dyr, der er særligt nervøse ved besøg i klinikken.

Kælet for detaljerne

Der er i designet også taget højde for de særlige krav til konstruktioner, der kræves i forbindelse med klinikkens CT-skanner og røntgenudstyr.

”Via et rigtigt godt og tæt samarbejde med både bygherre og lejer er vi kommet i mål med et ambitiøst projekt, hvor kvalitet og økonomi hænger sammen, og hvor man som besøgende vil opleve en moderne dyrlægeklinik, hvor der er tænkt over mange små detaljer for en så god helhedsoplevelse som muligt,” siger Allan Arno, teknisk direktør i Skjøde.

Som eksempel fremhæver han byggeriets høje lofter og store vinduesparter med masser af lysindfald.

Færdigt til næste år

Byggeriet kommer til at være på i alt 1.200 etagemeter, som fordeler sig på de 800 kvm dyrlægeklinik i stueplan og med de resterende 400 kvm til kantine og administrationskontorer på førstesalen.

Første spadestik tages i september 2022, og projektet forventes at stå færdigt i sommeren 2023.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice