Vi skaber de rigtige rammer
/images/BILLEDER_NY/Skjde_ledergruppeseminar@1400x1050.jpg

Hvor er Skjøde på vej hen som virksomhed? Og hvordan sørger vi for at få eksekveret på strategiske fokusområder som kundefokus, bæredygtighed og udvikling af organisationen i vores daglige arbejde?

Det var nogle af overskrifterne for Skjødes årlige lederseminar, der fandt sted for nylig. Her var direktion, projektchefer og afdelingsledere samlet i Middelfart for at diskutere Skjødes forretningsstrategi og følge op på de indsatsområder, der er skitseret i strategien.

”Som virksomhed og organisation bestræber vi os hver dag på at gøre vores bedste for at være både en troværdig samarbejdspartner og en god arbejdsplads. Det kommer ikke af sig selv og kræver et vedvarende fokus på vores værdier og den måde, vi gør tingene på hos Skjøde – og i den forbindelse er vores udvidede ledergruppe et godt og nødvendigt forum til at diskutere den rigtige retning for virksomheden og fastlægge de strategiske pejlemærker for vores produktion” siger Allan Arno, teknisk direktør.

Kapsejlads på Lillebælt

Skjødes lederseminar har traditionen tro indhold af både faglig og social karakter, og dette års arrangement var ingen undtagelse.

Derfor bød formiddagen på et fælles oplæg og efterfølgende diskussioner, inden det efter frokost var tid til kapsejlads på Lillebælt arrangeret af Matchrace ApS.

”I en travl hverdag er det svært at samle hele vores udvidede ledergruppe. Et arrangement som dette er derfor en oplagt anledning til både at sætte retningen for vores virksomhed og dyrke det sociale element,” slutter Allan Arno.

Læs mere om de værdier, der kendetegner Skjøde som virksomhed og arbejdsplads her.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice