Vi skaber de rigtige rammer

Fragtportalen Shipmondos voksende medarbejderstab kan nyde godt af campus-inspirerede omgivelser og masser af lækre detaljer i virksomhedens nyopførte domicil i det sydøstlige Odense, som Skjøde har stået bag.

Byggeriet stod på i store dele af 2021, og nu har Shipmondo så for alvor fundet sig til rette i det cirka 900 m2 store domicil, som er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem entreprenør og bygherre.

”For os som udviklende entreprenør er det altid givende med en engageret bygherre med tydelige ambitioner for domicilet, og heldigvis har Shipmondo været en aktiv del af byggeprocessen hele vejen igennem,” siger Allan Nielsen, administrerende direktør i Skjøde.

Mosvæg og lækre gulve

Selve bygningen er i to etager og designet med store lysindfald samt optimal udnyttelse af kvadratmetrene. Det er især indvendigt, at Shipmondo har været med til at sætte sit eget præg på tingene.

Blandt andet via trævinyl-gulve i kantinen og i stueetagen i stedet for rå beton, et specielt troldtekt-loft i lysegråt design i køkken og kantine for forbedret akustik samt et tilkøb af en særlig plantevæg i mos.

Derudover er der efter Shipmondos ønske også blevet klargjort til elladestandere på parkeringspladsen.

”Der er virkelig blevet kælet for detaljerne indvendigt og truffet nogle aktive valg fra Shipmondo i forhold til blandt andet materialevalg,” siger Skjødes byggeleder Jakob Terkildsen.

En gammel drøm

Shipmondo blev stiftet af Hung Ho og Nicklas Nguyen i 2014 under navnet Pakkelabels.dk og fik sit nuværende navn i 2019.

Virksomheden er flerårig modtager af Børsen Gazelle-prisen, senest i 2021, og faciliterer i dag ordre- og fragthåndtering for 40.000 nationale og internationale kunder.

”Vi kan nu indfri en gammel drøm om at blive herre i eget hus og tilbyde vores medarbejdere attraktive rammer og et sundt og kreativt arbejdsmiljø. Det har været vigtigt for os som bygherre at sætte vores eget præg på byggeriet, og det ønske har Skjøde heldigvis været i stand til at imødekomme, hvilket vi sætter stor pris på,” siger Hung Ho.

Shipmondo er endvidere finalist i hele to kategorier ved E-handelsprisen 2022, der uddeles af Dansk Erhverv den 19. maj – nemlig i kategorierne ’Bedste B2B-virksomhed med online omsætning på under 200 mio. kr.’ og ’Bedste e-handelsværktøj’. 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice