Vi skaber de rigtige rammer

I løbet af januar og februar har vi hos Skjøde fået hele syv praktikanter med ombord, hvilket betyder, at Skjøde kan byde velkommen til det største praktikanthold nogensinde. 

Praktikanterne kommer fra henholdsvis bygningsingeniøruddannelsen fra Syddansk Universitet samt bygningskonstruktør- og byggekoordinatoruddannelsen på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Hen over de næste 10-20 ugers praktikforløb hos Skjøde vil praktikanterne komme til at beskæftige sig med alt fra fagtilsyn og kvalitetssikring over mødefacilitering og planlægning samt tidsstyring til bygge- og risikostyring.

Synlighed på uddannelsesinstitutionerne

Hos Skjøde er vi glade for at se, at flere års målrettet indsats med at tiltrække praktikanter giver pote.

”Vi gør en aktiv indsats for at tiltrække praktikanter til vores organisation. Det gør vi ved at være synlige ude på uddannelsesinstitutionerne, blandt andet ved at være til stede ved til de forskellige åbent hus-arrangementer,” siger Nicolai Aastrup Mehl, som er praktikkoordinator og projektchef hos Skjøde.

”Vi ved, at der er rift om medarbejderne inden for vores branche, og derfor er det vigtigt, at vi er opsøgende. Så vi er rigtig glade for at have fået hele syv praktikanter med ombord," tilføjer han.

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice