Vi skaber de rigtige rammer

Nikolaj Vesten Rasmussen, byggeleder

Ansat i Skjøde siden efteråret 2020

Jeg har været ansat som byggeleder i fire måneder og er faldet rigtig godt til i mit nye job, der allerede har budt på spændende projekter og rigtig gode kollegaer.

 

Styr og struktur på tingene 

Det bedste ved jobbet er, at der er styr og struktur på tingene. Der er lagt rigtig meget energi i at udvikle værktøjer, skemaer og procedurer, så man er godt i gang med et projekt allerede fra start af. Jeg har altid sagt, at godt begyndt er halvt fuldendt, og det føler jeg, man er med de redskaber, som Skjøde har udviklet.

Skjøde er en rigtig professionel virksomhed at arbejde i. Der bliver gjort meget ud af dokumenthåndteringen, og der er et fælles sprog for, hvordan man navigerer i udbudsmateriale og kontrakter. Det giver også én ro i maven, at der er orden i sagerne. Det er en fed måde at arbejde på, for så er der ikke noget, der stresser én.

Hos Skjøde er man heller ikke i tvivl om, hvem ens nærmeste leder er, og hvor man skal gå hen med sine spørgsmål. Det trives jeg rigtig godt med. Selvom min leder har meget at se til, så føler jeg, at der bliver og er afsat tid til at blive sat ordentligt ind i tingene.

 

Udvikler mig hver dag

På mine første projekter er jeg kommet hele paletten rundt som byggeleder. Jeg har ikke kun været byggeleder inden for et bestemt felt, som f.eks. vinduer, installationer eller lignende, men jeg har også haft mulighed for at være med i hele processen fra første spadestik til afslutning af et projekt. Jeg føler, jeg lærer noget nyt hver dag og udvikler mig fagligt og personligt.

Man kan godt frygte, når man starter nyt arbejde, at man bliver overvældet af nye indtryk, men det har været helt tilpas. Der er også en god balance mellem at passe ens arbejdsopgaver og dyrke det kollegiale med faglige og personlige snakke. Der er en god stemning på kontoret, og det er vigtigt, for vi bruger jo mange af vores vågne timer sammen.

Det er spændende at være en del af Skjøde, der står bag så mange spændende projekter – store som små. Selvom jeg ikke er tilknyttet Gartnerbyen, så gør det mig stolt at være en del af en virksomhed, der har størrelse og kapacitet til at kunne realisere udviklingsprojekter som dette. Med sin størrelse er Gartnerbyen jo en hel ny bydel.

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice