Vær med til at skabe de rigtige rammer i Skjøde ”region øst”

Skjøde A/S søger forskellige profiler til deres afdeling region øst

Virksomheden 

H. Skjøde Knudsen A/S er grundlagt i 1972 og er i dag en solid vækstfaktor inden for dansk byggeri. Vores værdigrundlag tager udgangspunkt i, at ”Vi skaber de rigtige rammer” – både for vores professionelle kunder, rådgivere, samarbejdspartnere og i særdeleshed for vores medarbejdere. Skjøde tegnes af 140 dedikerede medarbejdere, der er med til at gøre en forskel hver dag. Medarbejderne er fordelt ud på byggepladser i hele landet, hovedkontoret i Odense og afdelingen i København ”region øst”, hvor der primært arbejdes med hoved- og totalentrepriser indenfor bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri.  Se mere om virksomheden på www.skjode.dk.

 

Stillingen som projektchef

I forbindelse med realisering af Skjødes strategi 2017-2019, hvor Sjælland og Hovedstadsområdet er et af fokusområderne, ønsker vi at udvide og styrke organisationen. Projekterne er der – og vores kunder synes om os - som markedets mellemstore entreprenør med begge ben på jorden og den sunde tilgang til samarbejdet og projektskabelsen. Vi søger derfor 1-2 projektchefer.

Som projektchef skal du være i stand til at motivere de medarbejdere, der i dagligdagen refererer til dig på byggepladserne. Ligeledes skal du være en stærk holdspiller og være god til at udnytte dine medarbejderes potentiale. Du skal desuden:

  • Være selvkørende og god til at håndtere en stresset hverdag
  • Være handlekraftig, systematisk og struktureret
  • Have overblik og forstå at prioritere    

 

Hovedopgaver

  • Repræsentere entreprenøren overfor bygherre, rådgivere, myndigheder og samarbejdspartnere
  • Forhandle aftaler med bygherre og underentreprenører
  • Tidsmæssig og økonomisk forståelse samt sikring af god byggeskik og kvalitet
  • Coaching og motivering af medarbejdere

 

Kvalifikationer

Du har en videregående uddannelse med byggeteknisk baggrund som f.eks. ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør. Du kan dokumentere en solid erfaring med at styre større byggerier mellem 100 -200 mio. kr.. Du har 7-10 års erfaring med lignende sager, og du trives i en travl og krævende hverdag. 

 

Vi tilbyder   

Som medarbejder og betroet projektansvarlig i H. Skjøde Knudsen A/S er du en del af en virksomhed og et fællesskab, som vil andet end nutidens store, gammeldags og ekstremt top- og stabsstyrede entreprenører. Vi tror på rigtigheden i reelt at uddelegere både ansvar og kompetence og i løbende at støtte, coache og udvikle vores dygtige projekt- og byggefolk. 

”Frihed under ansvar” er derfor ikke blot et tomt statement i glas og ramme på væggen – vi mener det og praktiserer det.

Ligeledes kan der tilbydes en fornuftig lønpakke. Men frem for alt en virksomhed med en ledelse og nogle gode kollegaer, som vil det, som vi ovenfor har beskrevet.

 

Mere information og ansøgning
Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør John Bech Hansen på mobil: 2722 1702. Kort skriftlig ansøgning mærket ”Skjøde region øst” kan fremsendes til jbh@skjode.dk

 

Ansøgningsfrist
Vi vil løbende indkalde til jobinterview – så ring eller skriv, så snart du kan.