Jobannonce til de gode,  dygtige og stærke entreprenører/byggefolk

”Frihed under ansvar”
Som medarbejder og betroet projektansvarlig i H. Skjøde Knudsen A/S er du del af en virksomhed og et fællesskab, som vil andet end nutidens store, gammeldags og ekstremt top- og stabsstyrede entreprenører. Vi tror på rigtigheden i reelt at uddelegere både ansvar og kompetence og i løbende at støtte, coache og udvikle vores dygtige projekt- og byggefolk. 

”Frihed under ansvar” er derfor ikke blot et tomt statement i glas og ramme på væggen – vi mener det og praktiserer det.

”Arbejdsglæden tilbage”
Det handler også om arbejdsglæde og lysten til at gå på arbejde hver dag. At trives i en virksomhed, som ikke er større end, at alle kender alle; og som er stor nok til at håndtere spændende, udfordrende og unikke projekter i størrelsesordenen 50-200 mio. kr..

Alt for længe har entreprenørarbejde for medarbejderne været spørgsmålet om at overleve og klare sig gennem presset; vi tror på noget andet og insisterer på at give vores medarbejdere ”Arbejdsglæden tilbage”. 

Vi elsker projekter
Vi elsker projekter, samspillet med kunder, rådgivere samt brugere og ønsker egentlig for alle at komme tilbage til det udgangspunkt - som alle rigtige projektfolk søger - hvor samarbejdet, fremdriften og værdiskabelsen er i højsædet. En virksomhed, hvor man som projektchef, projektleder eller byggeleder er med – selvfølgelig fordi man ledelsesmæssigt, teknisk og fagligt er rigtig dygtig – men også, fordi man insisterer på at være en del af og bidrage til en god arbejdsplads.

Vores afdeling på Fyn
Skjødes hovedafdeling ligger i centralt i Odense på adressen Blækhatten 27, 5220 Odense SØ, tæt på motorvejen, Tietgenbyen og Odense centrum.

Afdelingen på Fyn arbejder primært med opgaver i hoved- og totalentrepriser indenfor bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri samt større projektudviklingsopgaver som Gartnerbyen i Bolbro: www.gartnerbyen.dk

Vil du være del af Skjøde på Fyn?
Det var lidt om os, vores holdninger og tanker omkring det at drive virksomhed og være entreprenør. Kunne du tænke dig at være del af det? 

Og har du samtidig de ledelsesmæssige, tekniske, faglige og ikke mindst også personlige forudsætninger for det?

Vi søger 1-2 projektchefer (ansvarlig for flere projekter), 1-2 projektledere og 1-2 byggeledere (entrepriseledere), som vil os, og som vil være del af det, som vi i løbet af de kommende 3-5 år sammen skal bygge op og skabe.

Vi tilbyder
Et godt job - en fornuftig lønpakke, men frem for alt en virksomhed med en ledelse og nogle gode kollegaer, som vil det, som vi ovenfor har beskrevet.

Mere information og ansøgning
Ønsker du mere information, så er du velkommen til at kontakte teknisk direktør Allan Kronborg på akr@skjode.dk eller 2722 1710

Kort skriftlig ansøgningen mærket ”Det stærke hold på Fyn” kan fremsendes pr mail til job@skjode.dk

Ansøgningsfrist
Vi vil løbende indkalde til jobinterview – så ring eller skriv, så snart du kan.