Vi skaber de rigtige rammer
Bekrivelse:
Nyt domicil i Tietgenbyen, Odense

H. Skjøde Knudsen A/S har opført et nyt domicil for TTS - Technical Traffic Solution A/S - i Tietgenbyen i Odense. Byggeriet består af en ny lagerhal på 983 m2 og en administrationsbygning på 626 m2.

Focus på miljø

TTS designer og producerer prisvindende løsninger til blandt andet trafikregulering og byinventar, hvorfor firmaet også gerne vil gå foran med miljøvenlige løsninger. Det nye domicil er derfor opført som en CO2 neutral bygning, hvor der anvendes naturlig ventilation og LED-belysning i hele bygningen. Der foretages en optimering af el-, vand– og varmeforbruget i bygningen via en egenudviklet softwaremåling, så der opnås betydelige driftsbesparelser herpå fra første dag.

Specielle lysforhold

Det nye kontorbyggeri inkl. udenomsarealer er - som det første i Danmark - udelukkende oplyst ved hjælp af lysdioder (LED). Et valg TTS har gjort i samråd med H. Skjøde Knudsen A/S for at vise, at lysdioder kan anvendes til belysning i alle typer lokaler og udenomsarealer for derved at rykke ved den gængse opfattelse af, hvordan lysdiodeteknologien kan anvendes.

Fakta
Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Odense
Omfang 1.610 m2
Tidsforløb 11 måneder

 

 

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice