Vi skaber de rigtige rammer

Havekvarteret i Gartnerbyen byder på flere typer af Townhouses som er en nyfortolkning af det traditionelle rækkehus, med en moderne nordisk stil og med fokus på energivenlige løsninger. Facaderne er opbygget af smukke
Strøjer-tegl og designet med en tidløs farvesammensætning med forskellige nuancer i lyse, rødbrune og grålige tegl for at adskille husene og skabe en variation, der giver byggeriet et spændende og behageligt udtryk. Boligerne er bæredygtige, med lav vedligeholdelsesgrad.

Byggefeltet består af to bygninger med hver 20 boliger og to bygninger med hver 16 boliger, boliger. De ialt 72 boliger, som er hhv. stueplans boliger eller 1 / 2 sals boliger, har både vandrette og lodrette lejlighedsskel. Bygningerne er er orienteret i forhold til verdenshjørnerne, således at boligerne får bedst mulige lysforhold. Boligerne er indrettet rummeligt med mobilitet indtænkt i indretningen, hvor der er fokus på enkelthed, holdbart design og varme detaljer. Boligerne er derfor både familie- og ældrevenlige. 

I stueplan har boligerne små forhaver mod det lille gadeforløb, som giver intimitet og læ. Boligerne på 1. / 2. sal, som er én sammenhængende bolig, har rummelige tagterasser.

Fakta:

Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Gartnerbyen, Odense
Omfang   6.183 m2
Tidsforløb 16 måneder

 

 

 
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice