Vi skaber de rigtige rammer

Syddansk Erhvervsskole i Vejle slår med dette projekt 3 forskellige uddannelsesområder sammen og er nu skole for IT, el og automation. 

Bygningen består af undervisnings- og praktiklokaler samt studieområder, alt sammen opbygget omkring et samlende mødested på alle 3 etageplaner. Det åbne mødested er tænkt som ramme for fælleskaber på tværs af husets brugere. Indvendigt er der lagt vægt på at skabe et pædagogisk univers med åbne og overskuelige sammenhænge, stor transparens og god visuel kontakt. Indre glasvægge mellem undervisningslokalerne, studiezonerne og gang- og opholdszonerne sikrer, at der både er udkig mellem zonerne og videre ud til naturen udenfor bygningen.

På den øverste etageplan er det den attraktive tagterrasse der fungere som fælles område, ligesom der på taget er installeret solceller som ikke alene udgør en bæredygtig løsning, men også inddrages i undervisningen, hvor elever kan aflæse, slå til og fra og måle resultater.

Kompleksiteten i de tekniske installationer på el og ventillation er høj og der lægges meget stor vægt, på et godt indeklima. Især det atmosfæriske og termiske indeklima er væsentligt, da det har direkte indflydelse på den daglige undervisningssituation og indlæring. Det gode indeklima er sikret, ved aktive tiltag (installationer) og passive tiltag (konstruktioner og udformning).

Fakta

Entreprisetype : Totalentreprise

Bygherre: Syddansk Erhvervsskole

Lokalitet: Vejle

Omfang: 5.720 m2           

Tidsforløb: 12 måneder.

 

 

 

 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice