Vi skaber de rigtige rammer

Nye og varierede boliger tæt på Odenses bymidte, idrætsparken og to letbanestationer skal være rammen om en ny bydel – Gartnerbyen - på den velkendte GASA-grund i Bolbro. GASA GROUP ønsker en ny placering, og det giver plads til en betydelig byudvikling af området.

Gartnerbyen er centralt beliggende i Odense og skal udvikles til at være en levende bydel - en bydel, der binder beboerne sammen med hinanden og byen sammen på tværs.

På grunden etableres en palette af forskellige byggerier, der skaber plads til mennesker på alle stadier i livet og byder indenfor til de odenseanere, der kommer til. Et kvarter centralt placeret i bydelen vil - som et hjerte - skabe liv og holde pulsen oppe for hele området. Et naturligt og givende område hvor folk mødes og får et holdepunkt.

Gasa har gennem snart 90 år skabt livsgivende næring, og bydelen løfter denne arv. Gartnerbyen kommer til at skabe liv for børn og voksne og ved at lade dem alle leve og færdes i det samme kvarter, vil der være liv og aktivitet i området det meste af dagen.

Læs meget mere på hjemmesiden gartnerbyen.dk

Fakta:
Enterprisetype Udviklingsprojekt
Lokalitet Odense
Omfang 140.000 m2
Tidsforløb 54 måneder (1. etape)
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice