Vi skaber de rigtige rammer

Beliggenhed
De tre bygninger ligger placeret centralt i Gartnerbyen op af bydelens grønne oase, Gartnerparken. Gartnerbyen er Odenses nye grønne bydel, hvor mennesker i alle stadier af livet bor side om side og generationer bindes sammen. 

Byggeriet
De tre bygninger er opført i fire og fem etager med i alt 102 boliger fordelt på både 2- og 3-værelses lejligheder fra 58-75m2, hvor alle boliger har eget depotrum i boligen. Boligerne er velfungerende indrettet med godt lysindfald, der gør rummene behagelige at være i. Køkkenet er i hvid med bordplade i laminat og med stålvask, der er praktisk at bruge for en aktiv familie. Køkkenet er indrettet med indbygningsovn, kogeplader med induktion, emhætte samt integreret køle/fryseskab og opvaskemaskine. Gulvene i boligernes opholdsrum er i lakeret 3-stavs lamelparketgulv, mens gulvet i badeværelset er klinker. Til hver bolig er der eksklusiv terrasse eller altan. 

Facaderne er i blankt murværk i nuancer, der passer ind i området. 

Indgangspartierne til boligerne er markeret som fremskudt facade i let beklædning.  Adgangen til boligerne sker fra fælles trapperum med elevator.   

Gårdrummet er hyggeligt indrettet til leg og samvær.

Fakta

Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Gartnerbyen, Odense
Omfang 6.956 m2
Tidsforløb 14 måneder
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice