Vi skaber de rigtige rammer

Beliggenhed
De fire huse ligger placeret centralt i Gartnerbyen op af bydelens grønne oase, Gartnerparken. Gartnerbyen er Odenses nye grønne bydel, hvor mennesker i alle stadier af livet bor side om side og generationer bindes sammen. Gartnerbyen ligger tæt på Odense C i et historiemættet kvarter, hvor der samtidig er nærhed til skov og grønne områder. 

Byggeriet
De fire huse er opført i fire og fem etager med i alt 108 boliger fordelt på både 2- og 3-værelses lejligheder fra 50-74 m2, hvor alle boliger har eget depotrum i boligen. Boligerne er velfungerende indrettet med godt lysindfald. Køkkenet er holdt i hvid med bordplade i laminat og med stålvask. Endvidere er køkkenet indrettet med indbygningsovn, kogeplader med induktion, emhætte samt integreret køle/fryseskab og opvaskemaskine. Gulvene i boligernes opholdsrum er lamelparket i eg, mens gulvet i badeværelset er klinker. Til hver bolig hører eksklusiv terrasse eller altan. 

Facaderne fremstår i blankt murværk med forskellige farver for hvert hus i nuancer, der passer ind i området som helhed. Indgangspartierne til boligerne er markeret som tilbagetrukne med udenpåliggende let beklædning. Adgangen til 
boligerne sker fra fælles trapperum med elevator.   

Gårdrummet er hyggeligt indrettet til leg og og samvær.

Fakta

Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Gartnerbyen, Odense
Omfang 7.041 m2
Tidsforløb 14 måneder
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice