Vi skaber de rigtige rammer

Beliggenhed
De tre huse er placeret centralt i Gartnerbyen tæt på både bydelens grønne samlingssted, Gartnerparken, og tæt på den store legeplads i Lommeparken. Gartnerbyen er Odenses nye grønne bydel, hvor mennesker i alle stadier af livet bor side om side og generationer bindes sammen. Gartnerbyen ligger tæt på Odense C i et historiemættet kvarter, hvor der samtidig er nærhed til skov og grønne områder samt livet omkring Odense Havn. 

Byggeriet 
De tre bygninger er opført med åbenhed mod syd, der sikrer lysindfaldet i det centralt placeret gårdrum. Gårdrummet er, ud over det fælles samlingssted, også den fælles adgangsvej til de tre bygninger, hvor der i alle bygninger er adgang via trapper og elevator. 

Alle 104 boliger er velindrettet og varierer mellem 2- og 3-værelses lejligheder fra 51 til 74 m2. Alle boliger har egen altan, store vinduespartier for godt lysindfald og er praktisk indrettet med rummeligt opbevaringsrum.
 
Facaderne fremstår i blankt murværk, hvor samme sten går igen på alle tre bygninger med variation i murværksmønster og recesser, der er placeret i ensartet system. 

Indgangspartierne er trukket tilbage ind i facaden og beklædt med let beklædning, så de bryder facaden og tydeligt markerer indgangene. 

Fakta

Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Gartnerbyen, Odense
Omfang 6.875 m2
Tidsforløb 14 måneder
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice