Vi skaber de rigtige rammer

Bykvarteret i Gartnerbyen byder på flere typer af karré-bebyggelser med forskellige karaktertræk som tilbyder en nyfortolkning af det klassiske karrébyggeri. Gartnerbyens 1.4 er en del af en større bebyggelse på 5 og 6 etager og vil når hele projektet står færdigt, dele et stort vestvendt gårdrum med grønne og rekreative opholdsområder.

Facader som vender mod gadearealet er opbygget i blankt murværk af Strøjer tegl med sten i røde og mocca nuancer fuget med en antrazit fuge. Facaden vendende mod gårdrummet er opbygget af lyse sandwichelementer som brydes i overfladen af profilerede spor i varieret afstand. Stueplan og indgangspartier markeres ved opmuring i tilbagetrukket teglsten i anden nuance end de resterende etager og med trælister. Frithængende altaner har klart glas kombineret med en sort glas, som for at opnå en sammenhængende bebyggelse,  passer i udtryk til nabobygningernes altaner. 

Alle boligtuper med undtagelse af en enkelt, har i stueplan egen terrasse og på øvrige etager har de altan i direkte tilknytning til boligerne. Boligerne som er hhv. 1-, 2-, 3- og 4-værelses har boligstørrelser på 61 – 108 m2. Indretningen i boligerne er forskellig, men alle boliger har de store gulv til loft vinduer som sikre gode dagslysforhold, til fælles. Boligernes indretning er holdt i lyse nuancer med køkkener fra Svanes Deco serie og gulve i ask look og klinker.
Projektet skal DGNB Sølv certificeres og vil derfor have en mere miljøvenlig og CO2 neutral bygningsmasse som sikre det optimale samspil mellem social-, miljømæssig- og økonomisk bæredygtighed.

Fakta

Enterprisetype Totalenterprise
Lokalitet Gartnerbyen, Odense
Omfang 4.117 m2
Tidsforløb 16 måneder
.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice