Der hvor det kan mærkes… 

Bliv praktikant på en af H. Skjøde Knudsen A/S’ mange spændende byggeprojekter på Fyn og i Jylland

Skjøde har løbende brug for praktikanter både indenfor bygningskonstruktør, ingeniør samt kalkulation, og vi har som virksomhed fokus på, at vi har et uddannelsesmæssigt ansvar.

Er du studerende på en af de byggetekniske højskoler, og har du interesse for entrepriseledelse, kalkulation eller byggeledelse, laver vi gerne en praktikaftale med dig.

Din praktikperiode ved H. Skjøde Knudsen A/S vil give dig en unik mulighed for at lære en masse om byggeri samt at videreopbygge dit netværk inden for byggebranchen. 

Du vil som byggeleder hos Skjøde deltage i den daglige styring af byggepladsen og selvstændigt få mindre ansvarsområder - selvfølgelig under kyndig vejledning.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning med tilhørende CV til Tekniskdirektør Allan Kronborg på akr@skjode.dk

 

 

Kort om H. Skjøde Knudsen A/S

H. Skjøde Knudsen A/S har igennem fem årtier udført opgaver for dansk erhvervsliv, offentlige institutioner, almennyttige boligselskaber og private bygherrer. Firmaet blev grundlagt i 1972, og vores fundament er en gennem mange år opbygget medarbejderstab, der år for år udbygges. Organisationen hos H. Skjøde Knudsen A/S tæller i dag ca. 140 medarbejder, der i en kombination af erfarne håndværkere og projektledere udfører byggeprojekter i hele Danmark.

H. Skjøde Knudsen A/S • Blækhatten 27 • 5220 Odense SØ
www.skjode.dk