Den nye Odense-bydel Gartnerbyen får sin egen dagligvarebutik, når Coop365 til november etablerer en helt ny butik på Gartnerbyens butikstorv ud til Middelfartvej. Byggeriet går i gang sidst i juni.

Siden den spirende start i udviklingen af Odenses nye, grønne bydel har Gartnerbyen haft stort fokus på bæredygtighed – og nu står det første DNGB-bæredygtighedscertificerede byggeri klar til at byde de nye beboere velkommen.

Seniorbofællesskab med social vicevært står klar i Gartnerbyen

Mellem det centrale og vestlige Odense spirer Gartnerbyen – en helt ny bydel med et væld af moderne boliger og grønne oaser. I hjertet af Gartnerbyen finder du den 5.000 m2 store nyanlagte park med frugttræer og bærbuske, pergola beklædt med klatreplanter, borde- og bænkesæt samt parkour- og motionsredskaber. Nu mangler parken bare det rette navn, og det kan du være med til at bestemme!

Der er kun ganske få lejligheder tilbage i Vinding Gruppens to lejlighedskomplekser i Gartnerbyen. På bare én uge blev 75 % af lejlighederne i den ene bygning lejet ud. En attraktiv beliggenhed og en god pris er to væsentlige parametre.