Vi skaber de rigtige rammer

UnikRecruitment ApS søger for H. Skjøde Knudsen A/S

Projektchef - projektudvikling


Baggrund:

Skjøde har de senere år - ud over opgaver via det traditionelle licitationsmarked – valgt at satse på projekt- og arealudvikling. Opgaverne bliver håndteret i både egne arealudviklingsselskaber og i tæt samspil med eksterne investorer (investorudvikling) i form af bl.a. strategiske partnerskaber. Det har resulteret i, at en række faste kunder i dag ser Skjøde som en leveringsdygtig samarbejdspartner inden for projektudvikling. Særligt har arbejdet med udvikling og opførelse af bydelen Gartnerbyen, på ca. 140.000 byggeretter og 1.900 boliger, lokalcenter mv., været med til at styrke den professionelle tilgang til projektudvikling.

Det er besluttet at styrke udviklingsafdelingen med en erfaren projektchef – der har lyst, evne og vilje til at være projektejer - fra første kontakt til der er indgået totalentreprisekontrakt.Jobbeskrivelse:

Med reference til afdelingsleder Peter Pedersen, vil du få indflydelse på fremtidens byggerier i en entreprenørvirksomhed med stærke værdier. Du indgår i et team på 5 personer, der ved analyse, beregning og design skaber værdi for virksomhedens kunder. Du er med til at sætte rammerne for Skjødes projekt-, og arealudvikling fra de første indledende tanker, til indgåelse af kontrakten samt involvering / overlevering af projektet til de udførende kolleger i produktionen.


KLIK HER for at gå til stillingsopslaget