Vi skaber de rigtige rammer

Der var meget stor interesse, da Skjøde indbød til præsentationsdag af det samlende projekt på Odense Off. Slagtehuse den 8/12 2015. Dette foregik i den sidste lille del af området, der endnu ikke var under omdannelse - det gamle hesteslagtehus. 

Her fortalte adm. direktør Allan Nielsen fra H. Skjøde Knudsen A/S om hele projektet og udviklingen af området omkring Odense Off. Slagtehuse, der nu næsten er faldet på plads.

Til sommer står de 119 almennyttige ungdomsboliger, der opføres i det gamle slagtehus, klar til indflytning.  Ud over de mange flotte ungdomsboliger, der er ved at blive etableret i det gamle slagtehuse, er der yderligere gang i opførelse af to boligblokke vest og syd for det gamle slagtehus. Mod vest opføres 27 to- og tre-værelses lejligheder, der i arkitektur er med til at indramme det gamle hovedhus.

Mod syd opføres 58 lejligheder med sydvendte tagterrasse, gårdhaver og altaner for at skabe et godt udeliv. Tillige er boligerne centralt beliggende tæt på Odense centrum. Samtidig bliver der i sydhuset indrettet en Netto-dagligvarebutik.

Borgmester Anker Boye fortalte om den store udvikling i Odense - deriblandt også det faktum, at Odense Off. Slagtehuse nu ændre sig fra at være et historisk slagtehus til at være fremtidige ungdomsboliger.

Rådmand for By- og Kulturforvaltningen Jane Jegind var meget glad for, at projektet omkring Odense Off. Slagtehuse giver mulighed for boliger til de mange studerende, der kommer til Odense.

Efter de faglige indlæg var der rundtur på byggepladsen, hvor arkitekt Jesper Thyge Brøgger fortalte om de tanker og ideer, der var gjort omkring omdannelsen af den gamle kørehal til områdets boliggade. 

.$lb3.'OdenseBygningsservice' .$lb3.'OdenseBygningsservice