Har du det fulde overblik? Kender du byggefaserne fra a-z? Og vil du bl.a. være med til at skabe Gartnerbyen i Odense?

Vi søger en kollega, som i takt med den øgede vækst vil være med til at styrke projekteringsledelsen og sikre at vores projekter gennemføres i henhold til indgåede aftaler med vores kunder. Vi sætter en ære i at skabe god kvalitet og sikre en unik oplevelse af slutproduktet. Dertil har vi brug for en projekteringsleder, der kan håndtere hele processen fra indgåelse af kontrakt med kunden til det endelige hovedprojekt foreligger.

Ansvar, planlægning og økonomisk indsigt
Du får ansvaret for at sikre at vores projekter i totalentreprise udarbejdes inden for den aftalte kvalitet og økonomi, primært i større totalentrepriser indenfor boligbyggeri, offentlige byggerier og almene projekter i hele Danmark. Du får et tæt samarbejde med kalkulationsteamet og den ansvarlige projektchef for den enkelte opgave. Der er tale om en nyoprettet stilling, som du i høj grad selv kan være med til at skabe og udvikle i samarbejde med den tekniske chef.

For at få succes i jobbet kræver det, at du anvender din solide faglige baggrund og hele tiden tænker helhedsorienteret. Du er skarp på at sætte dig ind i projektmaterialer og evner at præge og udvikle et projekt i forhold til optimering og bygbarhed. Derudover bliver dine primære ansvarsområder:

 • Understøtte kalkulationen i forbindelse med tilbudssager
 • Udførelse af projektmateriale frem til fuldt færdigt hovedprojekt inden for den aftalte kvalitet og økonomi jf. indgået kontrakt med kunden
 • Deltage/afholde projekteringsmøder og projekteringsgennemgangsmøder og evalueringsmøder
 • Sikre, at der opnås byggetilladelse iht. tidsplanen
 • Deltage i udarbejdelse af skriftligt materiale
 • Ansvarlig for indkøb af rådgivningsydelser samt forhandling af honoraraftale i samarbejde med vores tilbudsleder/projektchef
 • Supportere med teknisk assistance, bl.a. til vores byggepladser

Kvalifikationer og personlige egenskaber

 • Mangeårig og solid erfaring som projekteringsleder el.lign. med kendskab til alle byggeriets faser
 • Videregående byggeteknisk uddannelse, som f.eks. ingeniør, konstruktør el.lign.
 • Godt købmandskab med erfaring for indkøb af entrepriser i samarbejde med projektchefen
 • Økonomisk og juridisk forståelse, der gør, at du er forretningsorienteret og er i stand til at overholde budgetter, kvalitet og terminer. Herunder kendskab til de nyeste bygningsreglementer.
 • Selvstændig, målrettet og drives af at skabe resultater
 • Gode kommunikations- og forhandlingsevner
 • Overblik, opfølgning og evner at prioritere i en krævende hverdag
 • En stærk holdspiller, der har lyst til at gå forrest og forstår at motivere teamet af ingeniører og arkitekter
 • Evt. erfaring i Autocad og revit

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling i et etableret team med højt fagligt niveau, og som brænder for at levere en professionel indsats over for kunden. Vi tror på rigtigheden i reelt at uddelegere både ansvar og kompetence samt løbende at støtte, coache og udvikle vores dygtige medarbejdere. Du vil som projekteringsleder blive tilknyttet vores Teknisk Afdeling i Odense, som pt. består af 6 kolleger.

Er det en udfordring for dig?
Send os din motiverede ansøgning og cv snarest på job@skjode.dk, vi indkalder løbende til samtale. For yderligere information kontakt Teknisk Chef Allan Kronborg på mobil: 27221710 eller mail: akr@skjode.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
H. Skjøde Knudsen består af ca. 140 dedikerede medarbejdere, som arbejder for at gøre en forskel og målrettet indenfor hvert vores område. Vi lægger vægt på en god og uformel tone, hvor vi tror på, at vi sammen kan skabe mere. H. Skjøde Knudsen blev etableret i 1972 som tømrervirksomhed og har udviklet sig til en entreprenørvirksomhed, der arbejder både med renoveringer, fag- og hovedentrepriser indenfor inden for boliger, offentlige byggerier og almene projekter.

Vi elsker projekter, samspillet med kunder, rådgivere samt brugere og vi vil skabe det som alle rigtige projektfolk søger, hvor samarbejdet, fremdriften og værdiskabelsen er i højsædet. Her er man som kollega med – selvfølgelig fordi man ledelsesmæssigt, teknisk og fagligt er rigtig dygtig – men også, fordi man insisterer på at være del af og bidrage til en god løsninger. Vi tror på rigtigheden i reelt at uddelegere både ansvar og kompetence og i løbende at støtte, coache og udvikle vores dygtige projekt- og byggefolk. Vi vil være med til at skabe arbejdsglæde og give lysten til at gå på arbejde hver dag. At trives i en virksomhed, som ikke er større end at alle kender alle, og som er stor nok til at håndtere spændende, udfordrende og unikke projekter i størrelsesordenen 50-200 mio. kr.