Byggesagen omhandlede opførelse af 12 boliger opført som 6 dobbelthuse. Hver bolig er på 103,5 m2 fordelt på 59,5 m2 i stueplan og 44 m2 på 1. sal. 

Boligerne er hovedsagelig orienteret mod øst og vest med store vinduespartier og terrassedøre i begge sider. Hovedindgangene er placeret i de friholdte facader mod henholdsvis nord og syd for hvert dobbelthus. 

Boligerne er indrettede således, at entré, bad og toiletkerner samt trappeløb er placeret i husets midte, imens primære opholdsrum, værelser og køkkenalrum ligger ud mod facaderne og lyset. 

Der er vestvendte terrasser med pergola og overdækkede private parkeringspladser til alle boliger ud mod Langdyssen. Her integreres også et 3 m² skur pr. bolig samt afskærmet areal til affaldshåndtering. 

Fakta

Enterprisetype Entreprise
Lokalitet Herlev
Omfang 1.242 m2
Tidsforløb 12 måneder

 

 

Visualiseringer: Kant Arkitekter A/S