Projektbekrivelse:

Byggesagen omfattede renovering samt opførelse af ny børneinstitution på samlet 1.150 m2 i et plan og en dertilhørende legeplads. Funktionsmæssigt består naturbørnehaven af 2 vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper - hver især på ca. 50 m2. I tilknytning til de forskellige grupper er der etableret inde- og udetoilet samt garderobefunktion.

Alle grupper er forbundet af ankomsthallen, som er centralt beliggende i bygningen og samtidig fungerer som et fællesrum med pejs for alle grupperne. I tilknytning til institutionen er der etableret et ”koldt” overdækket/lukket rum, hvor børnene kan sove til middag. Derudover er der et produktionskøkken til fuld tilberedning af mad samt anretterkøkken. Der er en personaleafdeling med diverse kontorer og møderum.

 

Fakta

Enterprisetype Råhusenterprise
Lokalitet Tommerup
Omfang 1.450 m2
Tidsforløb 10 måneder